Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Over AutoLeven

AutoLeven is een platform waar automotive fotografie en videografie hoogtij viert. AutoLeven bestaat uit zes enthousiaste jongens die de passie voor auto's delen. In maart 2015 zag AutoLeven het levenslicht. Uit de frustratie van Mitchell, dat er geen hoogwaardig platform voor automotive fotografie en videografie bestaat, heeft hij vijf jongens opgetrommeld om dit gat op te vullen. In de meeste tijdschriften draait het vooral om advertenties en het verkooppraatje van de auto. Niet iedereen snapt wat een stug onderstel doet en laat staan de plaatsing van de motor. Door het eeuwige gejammer over deze technische aspecten, die een leek niet snapt, haken veel mensen af. Wanneer je de auto uitlicht zodat een leek het ook snapt en je de nadruk legt op het uiterlijk vertoon van de auto is het ten eerste leuker om te doen en het belangrijkste leuker voor de lezer. Door het schrijven van amuserende doch informerende teksten willen wij een breed publiek aanspreken. Deze teksten in combinatie met onze zelf gecreƫerde content maakt ons uniek.

Binnen ons team hebben we drie fotografen en een videograaf. Deze jongens worden ondersteund door een praatjesmaker en een netwerker. Door de verschillende achtergronden en verschillende standpunten van onze teamleden worden onze shoots op verschillende manieren benaderd. De discussies zijn vaak hevig en door de grootte van het team houden we elkaar scherp. Inmiddels zijn wij ons aan het profileren als contentcreators voor verschillende autobedrijven in Nederland. Denk hierbij aan het aanleveren van een fotoshoot + video die daarna op de website of socialmedia geplaatst kan worden.

Het Team

Mitchell Verboekend

Founder en Fotograaf

Mitchell Verboekend

Halve Duitser, ontzettend eigenwijs, passie en liefde voor fotografie en auto's.

Sjoerd Dijkstra

Videograaf

Sjoerd Dijkstra

Motormuis die van filmen en auto's houdt, bijnaam Sjoerdskoo.

Rick Peters

Praatjesmaker

Rick Peters

Topverkoper die altijd z'n woordje klaar heeft staan.

Daniel Ruis

Fotograaf en content manager

Daniel Ruis

Fotograaf met een voorliefde voor videografie en een passie voor auto's, vooral Italiaanse.

Kevin Peters

Fotograaf

Kevin Peters

Fotograaf die een haat-liefde verhouding heeft met auto's uit de jaren 80.

Rick Bakker

Netwerker

Rick Bakker

Autofanaat, werkt in de autobranche en is de netwerker binnen AutoLeven.