Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Audi R8 Akrapovic

7 juli 2016, GP-Products

Tijdens Supercar Sunday op het TT-Circuit hebben wij contact gelegd met GP-Products, de importeur van Akrapovic in de Benelux. Na goede gesprekken merkte we dat er een samenwerking tussen AutoLeven en GP-Products op bloeide. Niet lang daarna hebben we een datum geprikt en zijn wij met de R8-Demo van GP-Products op pad gegaan.

De Audi R8 is misschien wel een van de meest fashionable auto's van de afgelopen 10 jaar. Wat ik daarmee bedoel? Het is een auto die elegant is, klasse uitstraalt en het daarnaast enorm goed doet in de straten van Dusseldorf of Beverly Hils. De auto valt bij zowel vrouwen als bij mannen in de smaak. Voor veel mannen is hij toch wat te tam en zouden zij liever een Ferrari of Lamborghini bezitten. Toch laat het uiterlijk van de Audi R8 zien dat het een heuse sportauto is. De R8 werd in 2007 geïntroduceerd en tot en met 2009 werd de R8 alleen met een V8 geleverd. In 2009 werd er een V10 motor aan het keuzepallet toegevoegd. De koplampen van de R8 waren de eerste koplampen ooit die volledig uit LEDjes bestond. In de R8 kon je er destijds voor kiezen om een handbak te laten installeren. Tegenwoordig wordt elke sportauto geleverd met een automaat, maar wat gaat er nou boven het zelf bepalen in welke versnelling je het luxe afgewerkte pookje duwt. Niets. Vooral niet wanneer je de R8 rijdt die beschikt over een Akrapovic uitlaatsysteem. Het systeem is met een afstandsbediening of app te bedienen waardoor je zelf kan bepalen of de kleppen open of dicht zijn. Met kleppen dicht hoor je een heel tamme V8 maar zodra je de kleppen opengooit heb je een schreeuwende V8 die boven alles uitkomt. De gewrapte R8 en het uitlaatsysteem is een combinatie die zorgt voor veel enthousiasme bij de mensen en veel omkijkende koppies. De R8 is een auto waar wij iedereen middagje in gunnen. Wat een genot.

Team van deze shoot

Tekst:      Mitchell Verboekend
Foto's:     Mitchell Verboekend, Kevin Peters & Daniel Ruis
Video:      Jeroen Zondag

Wallpapers

Speciaal van deze shoot

Bekijk hier alle wallpapers
No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.