Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Wallpapers – Week 2

Eindelijk, de wallpapers zijn er! Zoals eerder aangegeven op onze facebookpagina zouden wij onze wallpaper-database updaten. Wekelijks komen er nieuwe wallpapers in de database. We beginnen bij het begin van AutoLeven.

De eerste fotoshoot die wij deden was voor Wensink en meteen een hele gave. Twee spiksplinter nieuwe Mercedessen hadden we voor de lens,  een C63s AMG en een GLE. Deze shoot vond plaats tijdens de MotoX GP in Assen. Een  goed begin is het halve werk, maar een goed begin is maar de helft. De shoot die hierop volgde was de Lexus RC300h, een hele dag op pad met een auto die alles behalve veel gezien is in het straatbeeld. Een hele bijzondere en mooie auto, daarnaast de eerste kennismaking met een hybride auto. De Volvo XC90 was de eerste auto die wij meekregen van Van der Schaaf, uiteindelijk hebben we de hele 90-serie van Volvo geshoot. Misschien niet de meest spannende auto in ons portfolio maar wel een erg smaakvolle en luxe auto.

Van deze shoots hebben wij de volgende wallpapers geselecteerd voor jullie:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *