Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Wallpapers – Week 5

Deze week is het een Duits trio! Een echte sportwagen, een coupé en een avant. Van alle markten thuis deze week. Twee Audi's en een BMW, als dat maar goed gaat.

De Audi R8 is niet zomaar een R8. Deze R8 is aangepakt door GP-Products en was hun officiële Akrapovic-demo. Aan de hand van een afstandsbediening kon je de kleppen open of dicht doen. Benieuwd naar het geluid? Kijk dan zeker in ons portfolio naar de video.

De tweede Audi is de hele dikke A6. Hele dikke A6, de RS6 in Grigorio Telesto, de kleur bekend van de Aventador. Ook deze RS6 is voorzien van een Akrapovic-auspuff. Ook hiervoor geldt, check de video voor het geluid!

De BMW die het op moet nemen tegen deze twee V8'en is voorzien van een 6 in lijn. De BMW 1M Coupé. Niet zoveel brute kracht als de twee Audi's maar wellicht door zijn besturing een paar gradaties meer plezier. Daarnaast een echte klassieker van de toekomst!

3 gedachten over “Wallpapers – Week 5”

  1. Zeer mooie foto’s!! Alleen jammer dat de download links van de wallpapers van de RS6 en de 1M niet werken (in mijn geval tenminste).

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *