Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

AutoLeven op bezoek bij Absolute Motors

Ridderkerk, een aanhangsel van Rotterdam, daar is Absolute Motors gevestigd. ‘’Wij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve automobielen uit het top segment. Wij zijn een hooggekwalificeerd bedrijf met oog voor detail’’. Zo schrijven zijzelf. Het West Coast Customs van Nederland. Althans zo klinkt het en ogen sommige auto’s die achter de grote roldeur in Ridderkerkerk tevoorschijn komen. De grote spinners, hydraulische luchtvering en neonlichten ontbreken. En Xzibit uiteraard ook. We zijn tenslotte natuurlijk in het nuchtere Nederland.

Absolute Motors is verre van een kopie van West Coast Customs. Toch zijn de projecten die in Ridderkerk bedacht en uitgevoerd worden even spraakmakend. Toen wij te gast waren bij de jongens van Absolute Motors stond er het volgende in de werkplaats: Bentley Bentayga, Ferrari LaFerrari, Porsche Cayman GT4 Clubsport, Audi RS6, Porsche Cayenne Techart Magnum, Rolls Royce Wraith en een Porsche Cayenne. Laat Xzibit rond springen en schreeuwen en je hebt een Pimp my Ride aflevering die met geen andere te vergelijken is. Maar nee zo werkt het in Ridderkerk niet.

Na een warm welkom met een goede bak koffie mochten wij meekijken in de keuken. Een wrapping-proces van dichtbij zien is erg gaaf. Hoeveel vakmanschap daarbij komt kijken is niet normaal! Een stuiterende rapper, neonlichten en spinners passen niet bij de secuurheid die geeist wordt van deze vakmannen. De rust en gemoedelijkheid die de jongens uitstralen is heel uitnodigend om langs te gaan. Niet gek dat er in de loop van de dag een klant langskwam met vrienden en er gedold en uitgevoerd gesproken werd over de projecten die er stonden. Hoe extreem de projecten eruit zien, zoveel rust zit er achter de roldeur in Ridderkerk.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *