Helaas, op dit beeldmateriaal valt copyright bescherming. Voor informatie hoe u ons materiaal aankoopt kunt u contact met ons opnemen via info@autoleven.com.
logo

Over ons

AutoLeven

AutoLeven is een bedrijf waar automotive foto- en videografie hoogtij vieren. Opgericht in 2015 en bestaande uit 4 enthousiaste jongens die de passie voor auto's delen, leveren wij content op maat voor verschillende bedrijven en particulieren in de automotive wereld.

In de meeste tijdschriften draait het om advertenties en het verkooppraatje van de auto. Niet iedereen snapt wat een stug onderstel doet en laat staan de plaatsing van de motor. Door het eeuwige gejammer over deze technische aspecten, die niet iedereen snapt, haken veel mensen af. Daarom focussen wij ons op het uiterlijk vertoon van de auto door op maat gemaakte content neer te zetten en hiermee een breder publiek aan te spreken.

Binnen ons team zijn wij actief met twee fotografen, een gecertificeerde drone piloot/videograaf en een ondersteunende account manager. Door onze verschillende achtergronden en standpunten worden onze shoots op verschillende manieren benaderd wat het resultaat altijd ten goede komt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Rick Peters

Account Manager

Rick Peters

Daniël Ruis

Content Manager / Fotograaf

Daniël Ruis

Kevin Peters

Controller / Fotograaf

Kevin Peters

Sjoerd Dijkstra

Videograaf

Sjoerd Dijkstra

Onze klanten

 
Coumans Geleen
De Beier
Bourguignon
Wensink
Garage Caspers
HAI BV
Audi Nederland
Kia Nederland
Roelofs Engineering
Stern Auto
Superb Cars
Transcontinenta
Koster & Hogeslag