Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com.
logo

Bentley Continental GT x BALR.

29 december 2016, de H.A.I.

Profvoetballers en auto's gaan samen als bitterballen en mosterd of als vrouwen en schoenen. Deze zaken zijn niet los van elkaar te bedenken. Voetballers pochen maar al te graag met hun dure bolides en geef ze eens ongelijk. Wat moeten die gasten anders met al dat geld? Sommige voetballers weten van al dat geld nog meer geld te maken. Zo ook Demy de Zeeuw, samen met andere voetballers heeft hij het label BALR. Inmiddels is dit logo niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Van Marokkanen tot kakkers binnen de leeftijdscategorie 15-30 past het merk binnen elke subcultuur. Mede daardoor is het merk BALR. razend populair. Het hexagon-motief, dat bekend is van de vele merchandise op de producten, heeft Demy laten wrappen (door Wrap & Go) op zijn Bentley.

Brandbuilding zoals wij dat graag zien! Door ons is deze Conti GT ook omgedoopt tot BALR. Bentley. Of zoals de Friezen het uitspreken: Bolle Bentley. De brute wrap misstaat het nieuwe model niet. Sowieso is de nieuwe generatie Bentley een stuk frisser en vlotter, waar de eerste generatie voornamelijk chique en stijlvol is is de nieuwe lijn van Bentley weinig van zijn voorganger. In het interieur proef je de Britse klasse gelukkig nog wel. De doelgroep van deze auto is door zijn nieuwe looks wel veel breder geworden. Ikzelf vind de eerste generatie vele malen mooier. In British Racing green met beige interieur, zo zie ik hem het liefste.

De 'Bolle Bentley' is een leuke auto die super rijdt, weliswaar met een V8 maar het uitlaatgeluid is erg mooi. De wrap is tenslotte hetgeen wat hem net dat extra geeft. Hou ons in de gaten want naast de Continental GT komt er ook een nieuwe editie Flying Spur op onze website en een eerste generatie GTC. In mijn ogen kwa auto's vele malen beter en leuker. De Continental GT is inmiddels een echte voetballers auto geworden waar hij voorheen de 'oud-geld' van Londen was.

DE CIJFERS

0

PK

VERMOGEN
0

sec

0-100
0

KM/U

TOPSNELHEID
0

1 op

VERBRUIK
0

euro

NIEUWPRIJS
0

kg

GEWICHT
0

Cilinders

MOTOR
0

INTRODUCTIEJAAR

Team van deze shoot

Tekst:      Mitchell Verboekend
Foto's:     Mitchell Verboekend, Kevin Peters & Daniel Ruis
Video:      Sjoerd Dijkstra

Wallpapers

Speciaal van deze shoot

Bekijk hier alle wallpapers