Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Mercedes Benz S63 en 2x C63s AMG

We zijn weer terug bij onze vrienden van H.A.I. uit Rijnsburg. Dit betekent vaak dat we weer op pad kunnen met het meest exclusieve spul wat de wereld van auto’s ons te bieden heeft. Onder het motto van wanneer je iets doet, doe het dan goed, gingen wij op pad met niet één auto maar met maar liefst drie wagens! Wij hebben de sleutels in handen gekregen van drie paradepaartjes uit het AMG-gamma van Mercedes-Benz. De Mercedes S63 AMG in Designo Diamantwit en tweemaal een C63s AMG in de kleuren Obsidianschwarz en het chique Iridiumsilver.

Laten we beginnen met de S-klasse. Nu is een S AMG al niet de meest anonieme auto, maar neem hem in wit met zwarte porno jetsers en je wordt, gegarandeerd, elke dag etnisch geprofileerd. Geef ze eens ongelijk, hoe fout wil je het namelijk hebben!? Maar oh oh wat vinden wij hem toch mooi, ongeacht de negatieve blikken die het oplevert. Een asociaal vermogen van 581pk wordt verdeeld over alle vier de wielen door het 4-matic systeem. Je bent in de S Mercedes zelf voorzien van alle gemakken en dit benadrukt nog meer dat deze auto echt op comfort is gericht. Televisie, massagestoelen en armsteunverwarming, noem het maar op en het is aanwezig. Met een normaal rijtempo is de S Mercedes een heerlijke cruiser, maar is je bananen lading in de haven van Rotterdam net ontdekt dan staat de Bi-Turbo V8 altijd voor klaar om je in 4 seconden naar de 100km/h te brengen. Een AMG koop je omdat je zelf van rijden houdt, maar de S Mercedes is eigenlijk ontwikkeld om rechts achterin te vertoeven en te genieten van alle luxe om je heen. Met een Cubaan in de mond welteverstaan. Omdat wij met de verlengde versie op pad zijn moet je ook even ‘gereden’ worden. Je stapt in en neemt plaats op de lounge stoel die zo goed als helemaal plat kan. Zet de hot stone massage aan terwijl je geniet van het geweldige entertainmentsysteem en klap het tafeltje uit om je Macbook neer te zetten zodat er toch nog gewerkt kan worden. We laten onze chauffeur even rijden en nemen de tijd om na te denken of dit wat voor ons is. Na een aantal luttele seconden weten wij genoeg en schoppen we de chauffeur eruit om zelf achter het stuur te stappen. Er zijn mensen die liever gereden worden, maar wij rijden toch liever zelf en al helemaal in deze S Mercedes. Maar hoe zit het dan met die andere twee? De ADHD broertjes van de S63 AMG?

De Mercedes C63 is al niet mis, maar plak daar de letter S achter en je hebt 510 pk op de achterwielen. De letter S geeft je dus 35pk meer die de normale C63 niet heeft. Ten opzichte van zijn grote broer, de S63, hebben de gebroeders C dus het vermogen op de achterwielen. De 510pk op de achterwielen zorgen ervoor dat je je kop erbij moet houden en nog beter moet opletten dan Geert Wilder die zonder beveiliging over straat loopt. Want man man man wat wil die achterkant graag die verkeerde kant op; geweldig! Kenmerkend voor de AMG wagens zijn toch echt wel het geluid. En laat de zwarte C63s nou ook nog eens over EIN KLEPPENSPORTAUSPUF beschikken; playtime. De klappen die deze auspuf produceert in de Race mode zijn buitengewoon asociaal, maar schakel je over naar comfort dan kan je overwegen hem mee te geven aan je vriendin voor de wekelijkse boodschappenronde.

Na een aantal uren met het AMG trio zijn de meningen onder ons verdeeld. Ondergetekende zou absoluut de S Mercedes mee naar huis nemen waar de anderen twijfelen tussen één van de C’s of toch weer de S. In ieder geval hebben wij ons prima vermaakt op voormalig vliegveld Valkenburg en kunnen we voorzichtig beweren dat wij weer een prachtige shoot hebben neergezet.

Wallpapers

Speciaal van deze shoot

Bekijk hier alle wallpapers
No grid was found for: Wallpapers - AMG Trio.