Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Mercedes C63S AMG en Mercedes-Benz GLE

28 augustus 2015, Wensink

Yess! Dat was wat wij unaniem zeiden toen Rick Bakker met het heugelijke nieuws kwam dat Wensink Assen met ons wilde samenwerken. Na een kennismakingsgesprek werd ons steeds meer duidelijk dat Wensink en AutoLeven een goede combinatie is. Samen met Wensink kunnen wij mooie dingen gaan maken waar wij beiden profijt van hebben. Jullie zullen hier alles van mee gaan krijgen.

Kort na de kennismaking had Wensink al snel een opdracht voor ons. Wij mochten een kleine shoot houden met een viertal auto’s die ter promotie op het TT-Circuit waren. Dit viertal was niet mis: Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz A45 AMG, Mercedes GLE450 en de Mercedes C63S AMG. Deze auto’s waren op het TT-Circuit vanwege het MXGP dat dat weekend werd verreden. Van dit viertal hebben wij met twee auto’s een uitgebreide shoot gehouden. De Mercedes-Benz GLE en de C63S AMG.

Zoals jullie zien zijn deze auto’s beide voorzien van een prachtige rode lak. Dit was voor ons fotografen echt een genot. De mensen op de paddock bij het TT-Circuit waren ook erg gecharmeerd van de auto’s. Constant waren er mensen rondom de auto. De nieuwe lijn van Mercedes is sowieso in mijn ogen een genot. Het imago van ‘ouwelullenbak of taxi’ waar Mercedes, helaas, toch bekend om stond is door onder andere de A-klasse compleet van tafel geveegd. Hip en modern zijn eerder de woorden die naast luxueus en highclass geschaard kunnen worden. Chapeau. Ik ben fan.

GEE-EL-EE coupé, veel mensen vinden de auto erg vreemd. Het is de grote concurrent van de BMW X6, die vond men ook erg vreemd in het begin. Wat deze strijd betreft wint de GLE het met gemak in mijn ogen. De nieuwe lijn van BMW vind ik op de 6-serie na geen porem, gelukkig voor BMW ben ik een van de weinige! De GLE die zou ik wél graag op de oprit hebben staan, wat een beest! Of ik hem ook in deze kleur zou kiezen weet ik niet, maar wat staat het hem goed!

Dan nu de C63S AMG. Die S, dat is iets nieuws van Mercedes-AMG. Je hebt een C63 AMG, dat is een C-Klasse die aangepakt is door AMG, de hardcore afdeling van Mercedes. En dan heb je de C63S AMG die wordt door de gekkies van AMG weer aangepakt en omgetoverd tot een raket, nahja bijna. De ‘gewone’ C63 beschikt over 476 paardjes onder de kap, de gekkies van AMG hebben er bij de S nog 34 bij gestopt. Wat het totaal aan pk’s van de S brengt op 510. Het geluid van de C63S AMG is geweldig. Het klinkt een beetje als broaaaaaaapp, maar dan erg hard. Helaas kan je geluid niet goed typen, daarom hebben wij voor jullie speciaal een filmpje gemaakt van de C63. Veel kijk plezier!

Team van deze shoot

Tekst:      Mitchell Verboekend
Foto's:     Mitchell Verboekend, Kevin Peters & Daniel Ruis
Video:      Jeroen Zondag

Wallpapers

Speciaal van deze shoot

Bekijk hier alle wallpapers
No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.