Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

MINI John Cooper Works Cabrio

11 april 2016, de Beier

De MINI is naast de Fiat 500 en de Audi TT toch wel een van de meest iconische vrouwenauto's op de weg. Negen van de tien vrouwen hebben wel een van deze drie auto's op hun verlanglijstje, misschien wel alle drie. Het fenomeen vrouwenauto is iets wat mannen hebben bedacht. Mannen die zichzelf te goed/stoer vinden voor het rijden van een Fiat 500, TT of Mini. Mannen die toch ondanks dit vooroordeel een van deze auto's rijden worden door de mannen raar aangekeken terwijl de vrouwen het niets uitmaakt. Zij vinden het zelfs leuker dat een man zo'n auto rijdt dan de 'uber-mannenauto's' een Golf.

Echter produceert elke fabrikant deze doorgewinterde vrouwenauto's ook in een versie met wat meer ballen. Zo kan je bij Abarth terecht voor een Fiat 500 waar jij je als uberman in durft te vertonen, Audi produceert de TT-RS en MINI laat deze John Cooper Works van de band rollen. Op het eerste gezicht zie je natuurlijk meteen dat dit een MINI is die heel wat uurtjes in het krachthonk heeft doorgebracht. Om het compleet te maken wil hij dat bij elke keer dat je het gas intrapt luidkeels laten horen. Mocht je het uiterlijk zelfs nu nog te tam vinden voor jou, aangezien jij tattoo's hebt en ontbijt met bier en een gehaktstaaf? Luister dan eens naar het uitlaatgeluid. Zelfs jij moet dan toegeven, deze mini is behoorlijk dik. BMW de Beier uit Heerenveen stelde deze MINI beschikbaar voor ons. Onwijs bedankt, wij hebben ons vermaakt met deze MINI. De vrouwenauto die zonder twijfel elke man ook een plezier zal doen.

Team van deze shoot

Tekst:      Mitchell Verboekend
Foto's:     Kevin Peters & Daniel Ruis
Video:      Sjoerd Dijkstra

Wallpapers

Speciaal van deze shoot

Bekijk hier alle wallpapers