Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

Volvo V90

28 november 2016, Volvo Van der Schaaf

De nieuwe 90-lijn van Volvo is na de komst van de V90 compleet. Eerder reden we de directie-versie (S90), de hockeyfamilie-versie (XC90) en nu is het de beurt aan de versie voor de familie met hond. Gekheid, Volvo heeft in Götenborg weer onwijs zijn best gedaan om de concurrentie gek te maken. Hoe kan het toch dat naast de C30 bijna elke auto een regelrechte hit is geworden in Nederland. Het merk heeft vele liefhebbers en wanneer je eenmaal de Volvo sleutels hebt gehad wil je niet meer anders. Betrouwbaar, tijdloos, degelijk en design. Voor de doelgroep waarin Volvo vist zijn minimaal 3 van die woorden lijdend in de keuze voor een auto. Daarnaast zijn ze uitermate aantrekkelijk voor leaserijders. Geen wonder dat in Nederland de Volvo's in elke straat wel te vinden te zijn. Met de komst van de V90 heeft Volvo dus een SUV, een sedan en een station.

De sedan en SUV hadden we reeds geshoot, nu was het de beurt aan de station uit het 90-segment van Volvo. De V90. De station van Volvo heeft dezelfde neus als we kennen uit de jongste familie van Volvo. De grote grille laat je meteen zien dat je te maken hebt met een 90. De V90 is de meest praktische van de drie. Hij is hetgeen wat de S90 en de XC90 missen. Hij heeft de laadruimte die je niet hebt in de S90 en hij heeft de degelijkheid die de XC90 mist. Ook dit is weer een auto die BMW, Audi en Mercedes de bibbers geeft. Naast de praktische voordelen ziet hij er erg strak uit en bezit hij legio veiligheidssystemen. Het interieur is gelijk aan wat we kennen uit de V90 en de XC90.

De V90 zweeft over de weg als een balletdanser. De souplesse en beheersing die zich in de auto schuilen zijn onwijs fijn om naar te kijken en geeft jou als bestuurder een veilig en rustig gevoel. Vaak wanneer wij op pad zijn met een auto dan spoort alles in die auto je aan om de bestuurder voor je op te vreten. De Volvo heeft van dit alles helemaal niets. De V90 zorgt mede door zijn harmonieuze design en geweldige afwerking voor een serene rust in je hoofd. Onderweg naar het plaatselijke bos biedt hij jou ook de power en het rijplezier om wekelijks samen met jouw trouwe viervoeter te gaan toeren naar een mooi wandelgebied. De beste manier om samen met Fikkie de kerstkilo’s eraf te lopen.

Team van deze shoot

Tekst:      Mitchell
Foto's:     Mitchell Verboekend, Kevin Peters & Daniel Ruis
Video:      Jeroen Zondag & Sjoerd Dijkstra

Wallpapers

Speciaal van deze shoot

Bekijk hier alle wallpapers
No grid was found for: Wallpapers - Volvo V90.