Hey boef! Wil je onze content gebruiken? Mail dan naar: info@autoleven.com. Voor wallpapers, kijk op de wallpaperpagina!
logo

The Grand Tour legaal en gratis te zien in Nederland

Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond zijn weer aan het schitteren in een nieuwe show. Zoals jullie vast weten zijn zij dit jaar online gegaan onder de naam The Grand Tour, uitgezonden door Amazon Prime. Afgelopen week was de eerste aflevering van de vernieuwde serie gelaunched. AutoLeven is fan van de Britten al sinds het eerste uur en zijn dus ook dolblij dat de show nu eindelijk online is. De show zit weer vol met humor, geweldige scenes en natuurlijk het belangrijkste veel auto's, heel veel auto's.

Uiteraard zijn er op het wereld wijde web legio mogelijkheden om The Grand Tour te zien. De meeste daarvan zijn illegaal en vaak niet eens in goede kwaliteit. Wil je echt van The Grand Tour kunnen genieten? Op een legale wijze? En gratis? Meld je dan aan voor een proefperiode van 30 dagen op Amazon Prime. In 3 minuten kan jij gratis de eerste aflevering van The Grand Tour zien. Kijk ook even op deze pagina om te zien op welke apparaten je het autogeweld in 4K kan zien.

LET OP: je hebt een creditcard nodig en vergeet vooral niet om na aanmelding via deze link een reminder in te stellen. Dan krijg je drie dagen voor het aflopen van je proefperiode een mail. Deze knop zit in het linker menu onder 'Next Payment'.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *